Neo Bank Solarisbank dobler ned på Crypto With Bitwala Partnership

Solarisbank samarbeider med det tyske kryptofirmaet Bitwala. Samarbeidet vil gi brukere av Solaris Digital Assets-tjenesten øyeblikkelig tilgang til kryptoaktiver som Bitcoin og Ether.

Solarisbank samarbeider med Bitwala, og gir brukere av Solaris Digital Assets-tjenesten Crypto Bank direkte tilgang til kryptovalutaer.
Tjenesten vil gi en kryptolommebok, og kundene har muligheten til å ha eller sende private nøkler.
Lanseringen er planlagt til januar 2021.

Solarisbank er en av Europas største „neo-banker.“ Mens selskapet har hatt et nært forhold til Bitwala i noen år nå, peker dagens kunngjøring på økende fart og bredere adopsjon innen kryptovalutaområdet.

Solarisbank legger til Bitcoin og Ethereum

Partnerskapet ble lansert via bankens Solaris Digital Assets-tjeneste i januar 2021, og gir brukerne enkel tilgang til en rekke kryptovalutaer gjennom en mobil lommebok. I en uttalelse som kunngjorde flyttingen, sa administrerende direktør Solaris Digital Assets Alexis Hamel:

“Bitwala er en internasjonal kryptobankpioner, og vi er glade for å utdype vårt vellykkede og innovative partnerskap med denne viktige komponenten. Ikke bare gjør dette oss i stand til å tilby Bitwalas kunder en depotløsning som er uten sidestykke når det gjelder brukervennlighet og sikkerhet, men også å åpne for nye veier for tilleggsfunksjoner som øyeblikkelig kryptoverføring.

Bitwala er en av Tysklands ledende kryptobanktjenester; mobilbankappen gjør det mulig å handle og tjene renter med desentraliserte digitale valutaer.

Solarisbank har bekreftet at Bitwala-kunder basert i Europa vil være i stand til å få eksponering for Bitcoin og Ethereum via Solaris Digital Assets. Det er ennå ikke klart om noen andre kryptotokener blir lagt til.

Selskapet tilbyr også å administrere brukernes private nøkler, selv om en alternativ lommebok også vil være tilgjengelig for de som ønsker å opprettholde selvtillit.

Private nøkler er en form for kryptografisk kode som hjelper med å holde kryptovaluta-adresser sikre, og de kan noen ganger være et stridspunkt. Mens visse tjenester tilbyr å ta vare på private nøkler for brukerne sine, er kryptovertalere som Andreas Antonopoulos kjent for å forkynne „ikke nøklene dine, ikke myntene dine“ -mantraet.

Nye Bitwala-kunder vil nå automatisk få en crypto-lommebok i appen som en del av farten. Solaris Digital Assets sier at fordelene vil omfatte „økt transaksjonshastighet og reduserte avgifter.“