Neo Bank Solarisbank dobler ned på Crypto

Neo Bank Solarisbank dobler ned på Crypto With Bitwala Partnership

Solarisbank samarbeider med det tyske kryptofirmaet Bitwala. Samarbeidet vil gi brukere av Solaris Digital Assets-tjenesten øyeblikkelig tilgang til kryptoaktiver som Bitcoin og Ether.

Solarisbank samarbeider med Bitwala, og gir brukere av Solaris Digital Assets-tjenesten Crypto Bank direkte tilgang til kryptovalutaer.
Tjenesten vil gi en kryptolommebok, og kundene har muligheten til å ha eller sende private nøkler.
Lanseringen er planlagt til januar 2021.

Solarisbank er en av Europas største „neo-banker.“ Mens selskapet har hatt et nært forhold til Bitwala i noen år nå, peker dagens kunngjøring på økende fart og bredere adopsjon innen kryptovalutaområdet.

Solarisbank legger til Bitcoin og Ethereum

Partnerskapet ble lansert via bankens Solaris Digital Assets-tjeneste i januar 2021, og gir brukerne enkel tilgang til en rekke kryptovalutaer gjennom en mobil lommebok. I en uttalelse som kunngjorde flyttingen, sa administrerende direktør Solaris Digital Assets Alexis Hamel:

“Bitwala er en internasjonal kryptobankpioner, og vi er glade for å utdype vårt vellykkede og innovative partnerskap med denne viktige komponenten. Ikke bare gjør dette oss i stand til å tilby Bitwalas kunder en depotløsning som er uten sidestykke når det gjelder brukervennlighet og sikkerhet, men også å åpne for nye veier for tilleggsfunksjoner som øyeblikkelig kryptoverføring.

Bitwala er en av Tysklands ledende kryptobanktjenester; mobilbankappen gjør det mulig å handle og tjene renter med desentraliserte digitale valutaer.

Solarisbank har bekreftet at Bitwala-kunder basert i Europa vil være i stand til å få eksponering for Bitcoin og Ethereum via Solaris Digital Assets. Det er ennå ikke klart om noen andre kryptotokener blir lagt til.

Selskapet tilbyr også å administrere brukernes private nøkler, selv om en alternativ lommebok også vil være tilgjengelig for de som ønsker å opprettholde selvtillit.

Private nøkler er en form for kryptografisk kode som hjelper med å holde kryptovaluta-adresser sikre, og de kan noen ganger være et stridspunkt. Mens visse tjenester tilbyr å ta vare på private nøkler for brukerne sine, er kryptovertalere som Andreas Antonopoulos kjent for å forkynne „ikke nøklene dine, ikke myntene dine“ -mantraet.

Nye Bitwala-kunder vil nå automatisk få en crypto-lommebok i appen som en del av farten. Solaris Digital Assets sier at fordelene vil omfatte „økt transaksjonshastighet og reduserte avgifter.“